دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
Saturday, November 23, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1403
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1402
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
1401/12/13
برگزاری دوره مهارتی تکنولوژی های بهتر در کشت و کار زعفران
دوره مهارتی تکنولوژی های بهتر در کشت و کار زعفران ویژه کارشناسان مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی خراسان رضوی توسط امور پژوهشی، آموزش و ترویج پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه روزهای سه شنبه و چهارشنبه 9 و 10 اسفند برگزار شد.
براساس تفاهم نامه همکاری های مشترک حوزه زعفران بین پژوهشکده زعفران و نظام مهندسی کشاورزی خراسان رضوی اولین دوره مهارتی تکنولوژی های برتر در کشت و کار زعفران ویژه کارشناسان مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی خراسان رضوی توسط امور پژوهشی، آموزش و ترویج پژوهشکده زعفران (دکتر سالاریان) به مدت دو روز (9 و 10 اسفند 1401) در محل سالن کنفرانس پژوهشکده زعفران برگزار گردید.
همچنین آموزش میدانی، بازدید از مزارع زعفران منطقه تربت حیدریه، طرح های پژوهشی در مزارع تحقیقاتی، آزمایشگاه های آب و خاک و گیاه، اکرودیته و میکروبیولوژی پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه از دیگر برنامه های این دوره آموزشی دو روزه بود.
لازم به ذکر است کارشناسان مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی با گذراندن این دوره مهارتی تخصصی و اخذ گواهی پایان دوره، شایستگی اظهار نظر کارشناسی و مشاوره در حوزه کشت و کار زعفران را کسب خواهند کرد.
تعداد بازدید:
531
Powered by
Dorsa
Portal