دسترسی سریع
صفحه اصلی
رسیدگی به شکایات
پیشنهادات
ارتباط با دانشگاه
Fa
En
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
Wednesday, January 15, 2025
سال جهش تولید با مشارکت مردم
*
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
حوزه ریاست
رئیس پژوهشکده
شورای پژوهشکده
امور اداری و مالی
تفاهم نامه ها و قراردادها
درباره پژوهشکده
پژوهشکده در یک نگاه
ساختار پژوهشکده
کتابچه پژوهشکده
پژوهش و فناوری
معرفی کارشناس پژوهشی
اولویت های پژوهشی
اولویتهای کلان پژوهشکده
اولویتهای پژوهشی
طرح های پژوهشی
در دست اجرا
خاتمه یافته
مصوبات شورای پژوهشکده
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1401
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1403
مصوبات شورای پژوهشکده در سال 1402
گروه های پژوهشی
آیین نامه ها و کاربرگ ها
تفاهم نامه ها و قرارداد ها
همایش و رویداد ها
آموزش و ترویج
معرفی کارشناس
مقالات آموزشی-ترویجی و کتابخانه
کارگاه های آموزشی و ترویجی
دوره های آتی
دوره های برگزار شده
کاربرگ ها و فرم ها
بانک جامع اطلاعات
مقالات
کتاب، پایان نامه و گزارش طرح های پژوهشی
اختراع و اکتشاف
معرفی پژوهشگران شاخص
آزمایشگاه ها
آزمایشگاه فیزیک و شیمی زعفران
آزمایشگاه میکروبی آکرودیته زعفران
آزمایشگاه آب، خاک و گیاه
کلینیک گیاهپزشکی
سامانه ها
سامانه طرح های پژوهشی (قدیم)
سامانه طرح های پژوهشی (جدید)
سامانه پرداخت الکترونیک
ارتباط با ما
بازگشت به صفحه اصلی پرتال
زیرسایت معاونت آموزشی و پژوهشی
زیرسایت معاونت مالی و اداری
زیر سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی
نقشه سایت
1401/11/09
جلسه هم اندیشی با نمایندگان شرکت خانه زعفران سوئیس در پژوهشکده زعفران
پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه
جلسه هم اندیشی با
آقای پاتریک راس (Patric Roth) و
خانم هانی میکی لی (Hani Michilli)
از شرکت خانه زعفران سوئیس
در حوزه بازرگانی محصولات و فرآورده های زعفرانی و سرمایه گذاری در منطقه تربت حیدریه در راستای بهبود کسب و کار و تولید و رونق بازار محصولات زعفرانی اعم از دارویی. صنایع غذایی. صنعتی و غیره برگزار گردید.
در این نشست که با حضور اعضای هیات علمی و کارشناسان پژوهشکده زعفران برگزار شد پس از معرفی و ارائه رسالت پژوهشکده زعفران، به پتانسیل های سرمایه گذاری این شرکت در حوزه زعفران در منطقه خراسان به عنوان قطب زعفران ایران و جهان پرداخته شد و پتاسیل های این پژوهشکده در خصوص امکان فراهم کردن تضمین های کیفی معتبر و مورد قبول بین المللی به ویژه اتحادیه اروپا مورد بحث قرار گرفت. در نهایت مقرر شد تفاهم نامه ای بین پژوهشکده زعفران و این شرکت در موضوعات ذبل منعقد گردد:
1- بازرگانی و بازاریابی محصولات و فراورده های زعفران
3- حرکت به سمت تولید فراورده ها و محصولات مرتبط با بخش های مختلف زعفران (کلاله، گلبرگ، پرچم، بنه)
3- ارتقاء و بهبود کمی و کیفی فراورده هایی که در حال حاضر در ارتباط با زعفران در کشور تولید شده اند.
4- سرمایه گذاری شرکت House of Saffron در جهت بهبود زنجیزه های ارزش افزوده زعفران اعم از دارویی، بهداشتی، تغذیه ای، صنعتی و ...)
5- تشکیل کارگروه تخصصی از متخصصین ایرانی و سوئیسی در زمینه های صنایع غذایی و دارویی
6- برگزاری اولین جلسه کاربردی (در اسرع وقت) با دعوت از محققین و واحدهای فناور و دانش بنیان که در حال حاضر محصولات زعفرانی اعم از دارویی. آرایشی بهداشتی. غذایی و... دارند با هماهنگی پژوهشکده زعفران و با حضور نماینده گان شرکت Saffron House of و ریاست دانشگاه تربت حیدریه.
تعداد بازدید:
748
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
Powered by
Dorsa
Portal