دسترسی سریع
1400/11/19
اطلاعیه فوری انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی ناپیوسته معماری

با سلام

به اطلاع دانشجویان کارشناسی ناپیوسته معماری می رساند، دانشجویانی که در نیمسال دوم 1401-1400 دروس کارآموزی و طرح نهایی را انتخاب نموده اند بایستی تا پایان همین ترم نسبت به دفاع از کارآموزی و طرح نهایی خود اقدام نمایند و هیچ بهانه ای از دانشجو برای به تاخیر انداختن زمان دفاع پذیرفته نخواهد شد. لذا دانشجویانی که نمیتوانند در این بازه نسبت به دفاع از کار خود اقدام نمایند به هیچ عنوان در نیمسال دوم 1400-1401 این دروس را انتخاب ننمایند. این دسته از دانشجویان میتوانند این دروس را در تابستان اخذ نمایند که در این صورت میتوانند کار خود را از هم اکنون آغاز نموده و تا پایان تابستان وقت برای دفاع از کار خود دارند. شیوه انتخاب اساتید برای اخذ دروس در تابستان متعاقبا اعلام می گردد.

همچنین درس زبان تخصصی برای ورودی 99 و ماقبل ارایه شده است. با این وجود این درس برای ورودی 1400 هم باز شده تا کسانی که در طرح 2 افتاده اند و نمیتوانند طرح بعدی را انتخاب نمایند بتوانند تعداد واحد بیشتری اخذ نمایند. دقت داشته باشید که انتخاب تعداد واحد زیاد دانشجویان کارشناسی ناپیوسته معماری ورودی 1400 باعث می شود که وقت کافی برای درس طرح 3 نداشته باشند و اصلا پیشنهاد نمیشود که دانشجویان ورودی 1400 نسبت به اخذ درس زبان تخصصی اقدام نمایند.